En iskold drikkesuppe, der indeholder mindre sukker end en smoothie og giver en god mæthedsfornemmelse.

Hvilke GRÖNTsager er du til?

Uanset om du er til sød kartoffel med et krydret twist af gurkemeje, kokos og mango, frisk tomat med et strejf af gojibær og chili eller en fyldig rødbede med pære og kokos, bør du prøve vores nye lækre, iskolde drikkesupper.

Drikkesupperne er lavet på grøntsager, hvilket vil sige at de indeholder mindre sukker end en smoothie, og samtidig mætter grøntsagerne bedre. Og så er de både økologiske og plantebaserede - what's not to like?

Drikkesupperne fungerer perfekt som en snack på farten og er fyldt med fibre, der gør, at suppen giver en god mæthedsfornemmelse.

Økologiske GRÖNTsager

Supperne er lavet af de bedste råvarer: friske, økologiske GRÖNTsager - så du kan roligt nyde dem med god samvittighed. Vores produkter er mærket med EU's grønne økologilogo, som er en garanti for høj, økologisk kvalitet. Denne kvalitetskontrol betyder blandt andet, at du undgår kunstige sprøjtemidler, når du køber økologi.

Bæredygtig emballage

Drikkesuppernes emballage er lavet af glas, da glas er et bæredygtigt materiale. Når du afleverer din tomme glasflaske i en glascontainer, bidrager du til et mere miljøvenligt og bæredygtigt forbrug, idet glasset bliver smeltet om og brugt til en ny emballage.

6 gode grunde til at prøve de iskolde drikkesupper

Økologiske

Plantebaserede

Mindre sukker end en smoothie

Proppede med GRÖNTsager

Bæredygtig emballage

Sundt og mættende mellemmåltid